Adviezen & Tarieven

Stijlkracht leert eerst de persoonlijkheid van een woning kennen. Hierna zal worden aangegeven welke verandering het grote verschil kan maken.

Adviezen (consult)

Basis Advies
Tijdens dit consult van presentatie en verkoopklaar maken, dat 2 tot 3 uur duurt, wordt door de verkoopstyliste een inventarisatie gemaakt van alle verbeterpunten. Per ruimte/kamer wordt bekeken hoe deze aantrekkelijker kan worden gemaakt voor eventuele kopers. Na deze inventarisatie wordt een mondeling verslag per ruimte/kamer gegeven en kan er een ruimte  verkoopklaar worden gemaakt. Vervolgens kunt u zelf (verder) aan de slag met dit advies of geeft u Stijlkracht de opdracht om dit te realiseren.

Verkort Advies
In dit consult, welke maximaal een uur duurt, worden alle verbeterpunten van de woning voor een goede presentatie direct mondeling besproken.

Verkort Advies & Woningfotografie
Idem als het verkort Advies en op een later tijdstip een fotoreportage van de woning.

Stylingproject
De styling van een woning, kan na een Basis of Verkort Advies, geheel of gedeeltelijk uitgevoerd worden door Stijlkracht.

Finishing touch
Verzorging van de finishing touch voor een Open Huizen Route of bezichtiging door een potentiële koper.

Interieuradvies

Interieuradvies (of plan)
Ook voor de totale inrichting of een advies deelplan van uw (nieuwe) woning, kunt u bij Stijlkracht terecht.

Woningfotografie

Basis woningfotografie
Voor een juiste eerste indruk van uw woning is het belangrijk uw woning optimaal te presenteren door een goede fotoreportage te plaatsen op internet. Stijlkracht kan een perfecte fotopresentatie van uw woning maken en deze foto’s in elk gewenst bestandsformaat aanleveren.

Fotoshoot
Om een goede fotoshoot te kunnen maken, is het mogelijk na een verkort advies de puntjes op de “i” te zetten en de fotoshoot voor te bereiden. Een uitnodigende fotoreportage is en blijft de manier om huisbezichtiging te stimuleren.

Staat uw consult hier niet bij, mail of bel voor een consult op maat.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21 % BTW. Reiskosten binnen een straal van 30 km (postcode 1423) worden niet in rekening gebracht. Buiten deze straal rekenen wij € 0,29 per km.