Stijlkracht = OpenHuisCoach

januari 17, 2013  |   laatste nieuws   |     |   Comments Off on Stijlkracht = OpenHuisCoach

OpenHuizenLink is een ondersteunende tool bij de verkoop van een woning. U kunt het aanvullend aan de diensten van uw makelaar inzetten. Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand van 11.00 – 13.00 uur is het OpenHuizenLink-dag. Kopers kunnen uw woning bezichtigen zonder een afspraak te maken.
Hierdoor krijgt u meer bezichtigingen en dat geeft een grotere kans op verkoop. “Iedere (ver)koop start tenslotte met een 1e bezichtiging”.

Hoe werkt het
Via de website www.OpenHuizenLink.nl kunt u uw woning aanmelden om mee te draaien in de route van Open Huizen iedere 1e en 3e zaterdag van de maand van 11.00 – 13.00 uur. Via uw eigen ‘Mijn OpenHuizenLink’ pagina, kunt u aangeven wanneer u meedoet. Dit kan ook 1 keer per maand zijn.
Als verkoper doet u zelf de bezichtigingen. U ontvangt een poster of een Open Huis bord om extra aandacht te krijgen. Daarnaast is uw woning heel gemakkelijk te delen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

OpenHuisCoach
Het extra voordeel naast het houden van een Open Huis is de OpenHuisCoach. Deze geeft vooraf tips en adviezen over de woningpresentatie en hoe u een bezichtiging doet. Zodra de OpenHuisCoach ziet dat het aantal bezichtigingen van uw woning achter blijft, wordt er advies gegeven aan de hand van de woningfoto’s of worden er eventuele andere verkooptips gegeven. Ook is het mogelijk om de OpenHuisCoach bij u thuis te ontvangen voor een adviesgesprek.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet en neem contact op met José van Stijlkracht +31 (0)6 34 31 71 31 of
contact@stijlkracht.nl

Comments are closed.