Verkoopstyling

Het verkopen van een woning is een stressvolle gebeurtenis in iemands leven (tijd en emotie). Een verkoopstyliste kan in dit verkoopproces (verder) helpen. Moet de woning snel en tegen een zo hoog mogelijke prijs verkocht worden dan moet de woning  tijdelijk worden getransformeerd in een marketingobject welke waarschijnlijk niet voelt als een thuis.

In Amerika en delen van Europa worden geen woningen verkocht zonder verkoopstyling en een goede woningpresentatie. Zowel kopers als verkopers zijn hiermee bekend. In Nederland staat verkoopstyling nog relatief in de kinderschoenen. Het is voor verkoopstylistes een uitdaging om het concept te introduceren en door styling de woning zo te presenteren, dat deze sneller en tegen een zo hoog mogelijke verkoopprijs verkocht kan worden. Want “Verkoopklaar gemaakte woningen verkopen sneller en tegen een hogere verkoopprijs, dan niet verkoopklaar gemaakte woningen”.

Als een woning verkoopklaar is gemaakt kunnen foto’s worden gemaakt. Een goede fotopresentatie van een opgeruimd en goed ingerichte woning, wekt de interesse van de potentiële koper.
Kopers willen een woning die instap klaar is. Ze willen ruimte en natuurlijk een zo scherp mogelijke prijs. Kopers zullen uw woning als eerste bekijken op internet. Mocht dit aanspreken dan zullen zij uw woning van buiten aanschouwen. Mocht dit naar tevredenheid zijn verlopen dan zullen zij een afspraak maken om uw woning te komen bezichtigen.

Bij verkoopstyling restyle je een woning naar een neutrale basis met een relatief klein budget. Weinig investeren, veel renderen.

Bent u nieuwsgierig of heeft u vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact op.